Hundar Utan Hem-dagen

Pressbild

Hundar Utan Hem-dagen

Den 24 augusti är det dags för Hundar Utan Hem-dagen i Hagaparken i Stockholm. Se uppvisningar, delta i olika prova-på-aktiviteter och stötta Hundar Utan Hems viktiga arbete med att rädda, vårda och hitta kärleksfulla hem till hemlösa och utsatta hundar.

Under dagen får du träffa Hundar Utan Hems ambassadörer Oscar Dronjak, till vardags gitarrist i heavy metalbandet Hammerfall, och Davin Selin från HundUtbildningsgruppen och personal från irländska rescues och polska shelters.

Kolla in den alltid lika uppskattade Hundparaden; både med hundar som söker hem och hundar som hittat nya hem. Årets tema är nosaktivering. Prova på nosework, kantarellsök eller ambassadören David Selins kluriga doftstation.

I år finns AWAKE Djursjukhus på plats och lär ut första hjälpen för hund och hur du lägger ett tassbandage. Dessutom kommer det att finnas fika, lunch, försäljning av HUH-produkter och lotteri med fina priser. Alla intäkter går oavkortat till Hundar Utan Hem. För de som inte kan vara på plats i Stockholm sänds delar av dagen live på Hundar Utan Hems Instagramkonto @hundarutanhem.

Plats: Hagaparken, Solna (Vid Haga Tennis)

Tid: Lördag 24 augusti kl 12-16